Cine suntem

Firma CONFORTEX a fost infiintata in anul 1992 si este specializata in tehnica frigului industrial, ventilatie, aer conditionat, echipamente specifice industriei alimentare si echipamente pentru pruducerea aerului comprimat. Putem oferi un intreg pachet de servicii pornind de la cerintele Dvs. : livrare, montare, punere in functiune, service in perioada de garantie si post-garantie precum si instruirea personalului de exploatare.

Firma CONFORTEX isi desfasoara activitatea in domeniile mentionate mai sus, cu mult profesionalism, cu angajati cu pregatire superioara si medie, cu vechime in domeniu intre 5 si 25 de ani.

Suntem certificati ISO din anul 2005, ultima certificare fiind in 2017, si anume certificarea internationala ISO 9001 : 2015 pentru calitatea serviciilor prestate, fiind printre putinele firme din zona cu certificare ISO, ce lucreaza in tehnica frigului

Am incercat ca in decursul anilor sa marim gradul de complexitate a lucrarilor executate si sa aducem contributia proprie in tehnica comprimarii gazelor, lucru ce poate fi atestat de brevete de inventie si inovatie in domeniu.

Lucrarile executate de noi au aplicatii si intrebuintari in tot domeniul tehnicii frigului, atat cel industrial cat si cel comercial. Portofoliul nostru cuprinde lucrari de proiectare si executie camere de refrigerare si congelare (de la 10mc pana la 1.600 – 2.000mc), depozite industriale (de 11.000mc), tunele de congelare, echipamente de climatizare si ventilatie gama rezidentiala si industriala, fiind importator direct al echipamentelor produse de YORK-JOHNSON CONTROLS (chiller-e, rooftop-uri, sisteme VRF, etc.).

Am dezvoltat de asemeni un domeniu mai putin solicitat si anume tehnica frigului adanc, cu temperaturi de pana la -80grd. C.

Executam izolarea termica si montarea de echipamente de refrigerare sau congelare pe diferite tipuri de autoutilitare si camioane.

 

Certificarile noastre